Uurwerken

Uurwerken

Klik op de afbeelding of merknaam om naar officiële website van het merk te gaan. Wanneer dit niet lukt, is er nog geen website beschikbaar.

Festina

 

Dit horlogemerk met al meer dan een eeuw ervaring streeft naar elegantie en functionaliteit. Man of vrouw, kind of volwassene, klassiek of sportief, ... In de Festinacollectie zit voor ieder wat wils.

Fossil

 

De identiteit van dit merk is terug te vinden in de authentieke vintage stijl. In hun creaties vermengen ze moderne trends met retrotoetsen om zo een uniek product te creëren dat tot ieders verbeelding spreekt.

Fossil Q - Wearables

 

Waar klassiek design en slimme technologie elkaar ontmoeten. Deze zogenaamde smartwatches zijn synchroniseerbaar met uw smartphone waardoor u vanaf nu geen enkel telefoontje meer mist of uw hartslag bijhoudt of uw stappenteller consulteert of ... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Danish design

Simpel, elegant, puur en tijdloos. Met deze 4 woorden kunnen we de Skandinavische ontwerpen van Danish design omschrijven. Hun jarenlange ervaring maakt hen een pionier op de markt van de minimalistische horloges.

Seiko

 

Seiko, letterlijk 'huis van precisie', staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties - van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige horloge-technologieën als kinetic, solar, GPS, mechanisch en quartz volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten!

Hello Kitty

 

Hello Kitty kende reeds grote successen dankzij hun accessoires. Ook op gebied van uurwerken en juwelen maken ze een modestatement. Speels, schattig en tijdloos. Een must-have voor elk meisje, klein of groot.

Lotus for kids

 

Ook Lotus biedt een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het merk probeert zich te onderscheiden door betrouwbare mechaniek te combineren met een origineel uitzicht.

Stevige en betrouwbare uurwerken met een toffe look voor kinderen en jongeren.

Casio

 

Casio is wereldleider op gebied van digitale horlogerie. Ben u op zoek naar een betrouwbaar sportuurrwerk dat tegen een stootje kan? Of toch liever zo'n hip retromodel? Casio biedt het allemaal!

Flik Flak

 

Dit horlogemerk is op maat van de allerkleinsten: mooi, vrolijk, gebruiksvriendelijk en vooral simpel om af te lezen. Met prijzen beginnend vanaf € 28 zeker de moeite waard. De klok leren lezen was nog nooit zo leuk dankzij Flik Flak.

Certus

 

Een klassieke en door ieder gewaardeerde collectie uurwerken tegen een zeer scherpe prijs (vanaf € 39). Wie op zoek is naar een degelijke horloge voor alle dagen, kan bij Certus zeker zijn zin vinden.

Copyright © All Rights Reserved.