Juwelen

Juwelen

Klik op de afbeelding of merknaam om naar de officiële website van het merk te gaan. Wanneer dit niet lukt, is er nog geen website beschikbaar.

Zinzi

 

 

Dit merk vindt zijn oorsprong in Nederland waar topontwerpers continu de laatste trends in de gaten houden zodat jij als eerste de nieuwste en opvallendste creaties kan dragen.

Dora design

 

Het uitzoeken van een juweel dat u een leven lang draagt, is iets apart. Daarom biedt Dora een heel ruim gamma aan trouw- en relatieringen waarbij u zelf kan spelen met materialen, wit, geel en rosé goud, mat of glanzend, breedtes of extra briljanten. Zo kleedt u een bestaand ontwerp helemaal persoonlijk in tegen een zeer voordelige prijs.

 

Rochet

 

Met de gevarieerde juwelencollectie van Rochet is er ook aanbod voor de modebewuste man. Het aanbod gaat van stoere stalen naar trendy lederen tot sportieve carbonnen en keramische accessoires. Kortom voor iedere man wat wils.

Dora - Lovers only steel

 

De perfecte balans tussen moderne looks en een zekere tijdloosheid. De collectie stalen trouw- en relatieringen, bezet met diamant, van Dora staan hoog aangeschreven. En dit voor slechts € 299 per paar. Aan u om een weloverwogen en stijlvolle keuze te maken.

Forgee

 

Een pionier op gebied van alternatieve materialen. De ringen uit wolfraamcarbide zijn onplooibaar, onkrasbaar en geheel anti-allergisch. Forgee is een jong en trendy merk waarbij service op de eerste plaats komt. Ook bieden ze relatieringen aan die gegraveerd kunnen worden.

Amici

 

De eigentijdse ringen van het Belgische kwaliteitsmerk Amici worden vervaardigd in verschillende materialen: edelstaal, titanium, zilver of goud en bezet met diamanten of zirkonia's. De relatie- en emotiering is de uitgesproken manier om te zeggen: 'Ik hoor bij jou en jij hoort bij mij'.

Silver rose

 

Een zilvercollectie met een modern design en microscopisch geplaatste zirkonia's.

Dames die op zoek zijn naar een klassevol juweel vinden in deze collectie ongetwijfeld wat ze zoeken.

AuroDesign

 

AuroDesign is dé trouwenringencollectie bij uitstek. Verzegel jullie huwelijk met deze kwaliteitsvolle en tijdloze 18-karaats gouden ringen van Belgische makelij. Laat u inspireren en adviseren in de winkel want deze trouwring is voor het leven.

Hello Kitty

 

Hello Kitty kende reeds grote successen dankzij hun accessoires. Ook op gebied van uurwerken en juwelen maken ze een modestatement. Speels, schattig en tijdloos. Een must-have voor elk meisje, klein of groot.

Chris Alexxa

 

Belgische ontwerpster Chris Alexxa maakt sieraden voor de moderne vrouw die houdt van originaliteit en creativiteit. Haar collecties hebben een uitgesproken organische lijn die elk sieraad een persoonlijk karakter geeft. Dit resulteert steeds in een ontwerp dat tegelijk exclusief en tijdloos is door z’n unieke stijl en subtiele details.

Arior

 

In het hartje van Barcelona bevindt zich het atelier van Arior. Hier worden unieke juwelen met de hand vervaardigd. Met speciale technieken kan elk juweel in verschillende kleurschakeringen gemaakt worden. Zeer interessant voor al wie op zoek is naar een echte eye-catcher.

Copyright © All Rights Reserved.